Запитання про НімеччинуКраїни та міста

Поставити запитання
Поставте запитання
Експерти та досвідчені туристи дадуть відповідь на ваше запитання.
+ Пояснення до запитання

Ще про Німеччину
Чеська віза кл. "С", 90 днів. З України хочу полетіти до Нюрнберга або десь ближче до чеського кордону, а звідти до Чехії на місце роботи. На руках усі необхідні документи з місцем проживання та контрактом. Просто до Німеччини авіаквиток у 3 рази дешевше, ніж до Чехії. Хотілося заощадити час і не мучитися в автобусі.
6 років тому  •  7 підписників 5 відповідей
Виставка проходитиме у Кельні. Підкажіть, як краще - взяти апартаменти недалеко від Кельна та авто напрокат чи селитися в самому місті та користуватися громадським транспортом? Заздалегідь дякую за відповіді. У цих містах Німеччини вперше.
6 років тому  •  4 підписника 18 відповідей
Прошу підказати, хто зараз літає до Мюнхена за найгуманнішими цінами. Поїздка планується влітку 2020 року, липень чи серпень. Можливо Інсбрук, хто знає) Меммінген не цікаво. Спасибі. З минулими та наступаючими святами.
6 років тому  •  7 підписників 14 відповідей
7 років тому  •  3 підписника 5 відповідей
7 років тому  •  8 підписників 7 відповідей
Добрий вечір. Що порадите особисто Ви відвідати у Берліні за 2-3 дні? Будую маршрут свій :)
8 років тому  •  3 підписника 1 відповідь
Летимо в Кельн і відлітаємо з нього. У розпорядженні 8 ночей. Кельн 2 н.(з виїздом до Дюсельдорфа) Брюгге 1 н. Париж 2 н. Амстердам 2 н. (Кекенхоф) Кельн 1 н. Маршрут складався, виходячи з вартості переїздів між містами. Дуже чекаю на рекомендації. Заздалегідь дякую.
12 років тому  •  4 підписника 10 відповідей
Хотілося б відпочити з дітьми, показати їм природу у Німеччині, погуляти лісом, загалом активний відпочинок у горах. Ще чула, що можна жити в будинку з господарями, де є тварини та можна допомагати їм у господарстві.
14 років тому  •  3 підписника 4 відповіді
Хочу поїхати на місяць до сина. Ми з ним не зустрічалися вже 4 роки. Допоможіть, будь ласка, як мені це здійснити і що для цього треба?
16 років тому  •  4 підписника 7 відповідей
Скільки коштує 2-х місний номер для 2-х осіб і що входить у вартість?
16 років тому  •  1 підписник Відповідей немає
З одягу
16 років тому  •  4 підписника 4 відповіді
Усі запитання
ще